SissY Vendégház
viragok csik
A felső szinti szoba:

A felső szinten található klimatizált háló mind a nyári melegben, mind pedig az őszi téli időszakban teljes kényelmet biztosít vendégeink számára. A szobában két komód és egy szobainas szolgálja ki vendégeink tárolási igényeit.

Innen kitűnő kilátás nyílik a holtágra, és a szemben lévő Szentandrási szőnyegszövőre. A Kákafoki holtág ezen szakasza kiváló horgászati lehetőségeket nyújt, de kiválóan alkalmas a fürdőzni, sportolni, úszni vágyók számára is.

Az alsó szinti nappali szoba, konyha:

Az alsó szint is teljesen klimatizált, mind a hűtés, mind pedig a fűtés kényelmesen, automatizált módon biztosított, lehetővé téve a hűvösebb évszakban érkezők teljes kényelmét.

A konyha végében található széles lépcső kényelmes mozgást biztosít az emeletre történő feljutáshoz. A nappaliban egy 100 cm-es képátmérőjű Samsunk UHD LED okos TV, több mint 200 kábeltelevíziós csatornával biztosítja a pihenni vágyók kényelmét. 

A vendégházban ingyenes Wi-Fi szolgáltatással biztosítjuk, hogy vendégeink a pihenés alatt is elérjék a világhálón lévő információkat.

A Fürdő rész és a mosdó:

Az alsó szinten egy tágas zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel, párátlanító ventilátorral felszerelt, frissen felújított, korszerű fürdő található. A vendégeink kényelmét teljesen kielégíti.

A fürdőszobában elektromos törölközőszárító teszi lehetővé, hogy mindig száraz és meleg törölköző álljon a vendégek rendelkezésére. A zuhanyzó nagyméretű, süllyesztett, így kényelmesen lehet tisztálkodni, vagy éppen kisgyermekes családoknak a kicsiket fürdetni.

A fürdőszoba tárolói és polcai lehetővé teszik, hogy több vendég is kényelmesen elhelyezze kozmetikumait és tisztálkodó szereit.

Terasz, udvar, jakuzzi
Az udvar főként térkővel burkolt, így esős időben is alkalmas a teljes kikapcsolódásra. Az udvaron lehetőség nyílik főzésre bográcsba, illetve tárcsán is lehet sütni. A fedett terasz alatt 6 fő részére kényelmes rattan étkező és egy 6 fős jakuzzi található.

A vendégházhoz egy közepes méretű saját stég és egy vízibicikli is tartozik, amely segíti a horgászni, úszni, vagy épp a vízen kirándulni vágyók igényeit.

A nyitott teraszrészen egy 35 literes szolár zuhany is elhelyezésre került, amely kellemes felfrissülést nyújt a forró meleg nyári napokon, illetve egy nagyméretű hűtőszekrény biztosítja az ételek és italok hűtését.
Horgászati lehetőség

A Szarvas-Békésszentandrási (Kákafoki holtág) közel 30 Km hosszával Magyarország 5. legnagyobb állóvize. Igen gazdag halfauna jellemzi. Fő hala a ponty és a keszegfélék, de szép állománya van ragadozókból is, harcsa, csuka, balin és süllő is fogható a holtágon.

A vendégház Szarvastól alig 4,5 km-re fekszik, teljes kerékpárút van kiépítve. A Szarvasi Arborétum, a Víziszínház, a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark 15 perces kerékpártúrával megközelíthető.

A Kákafoki-holtág rendkívül jó horgászati lehetőségeket nyújt, napijegyet a nap 24 órájában lehet vásárolni.