Házirend

Hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

 • Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes okmányait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget.

 • Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.
  A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni.

 • Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

 • A szálláshelyen este 22.00 órától, reggel 6.00-ig hangoskodni, a szomszéd szálláshelyeken tartózkodók pihenését zavarni szigorúan tilos.

 • A Sissy Vendégház jellemzően nem dohányzó, így kérjük vendégeinket, hogy csak a kijelölt helyen dohányozzanak.

 • Vendégeink a vendégházat 16:00 órától foglalhatják el
  A távozás napján kötelesek a szálláshelyet elhagyni 10:00-ig, hogy ki lehessen takarítani és előkészíteni másik vendégeknek, akik Önök után érkeznek és jogukban áll 16.00-tól elfoglalni a szállást. A szállást, amelyet lefoglaltak, olyan állapotban kell elhagyniuk, amilyenben az érkezésükkor volt – rendben és sértetlenül.

 • A szállásról kizárható az a személy, aki:
  bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el
  saját vagy más testi épségét veszélyezteti
  22.00 és 6.00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja.

 • A vendégház teljesen felszerelt. A vendégházból távozáskor hiányzó felszereléséért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, melyet jelen házirend aláírásával elfogadnak.
  A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

 • A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

 • Kérjük, hogy a vendégház végleges elhagyását előzetesen jelezze a vendégház felszerelésének ellenőrzése végett.

 • Amennyiben a leltár ellenőrzése során eltérést vagy kárt észlelünk, a hiányzó vagy sérült eszközök értékét a vendég számlájára terheljük

 • Amennyiben elhagyja a vendégházat, kérjük, hogy minden esetben zárja be az ajtót és az ablakokat, valamint elektromos berendezéseit, légkondicionálót ne hagyja bekapcsolt állapotban.

 • A vendégházban és a hozzájuk tartozó közösségi és közös használatra szolgáló helyiségben és területen napszaktól függetlenül kérjük, tartózkodjon minden, mások nyugalmát zavaró magatartástól és tevékenységtől.

 • A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szállásegységnek. Amennyiben a szállásadó észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a tulajdonosnak teljes körű jogában áll lemondani a szállást minden vendég részére.

 • Jakuzzi használati szabályzat:
  – A jakuzzi 0-14 éves kor között kizárólag szülői felügyelettel használható.
  – A jakuzzit saját felelősségre lehet igénybe venni.
  – A jakuzzit nem vehetik igénybe lázas-fertőzőbetegek, akiknek nyílt sebük van, továbbá ittas-, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszerek hatása alatt állók.
  – A jakuzziba ugrálni balesetveszélyes és szigorúan TILOS!
  – A jakuzzi medence használata előtt a zuhanyzó használata kötelező, a testen lévő szennyeződések, napolaj, krémek stb. jakuzziba bejuttatása tilos!
  – A jakuzzit megfelelő öltözékben (fürdőruha, fürdőnadrág,) lehet igénybe venni.
  – A jakuzziban TILOS:
  – Saját illóolaj, valamint só, méz és egyéb anyag bevitele.
  – Borotválkozó, epiláló és egyéb test-és szépségápoláshoz kapcsolódó tárgy; kozmetikum használata.
  – Az ételfogyasztás, a dohányzás és az alkohol fogyasztása.
  – Bármely baleset – és sérülésveszélyes eszközt bevinni. pl. borotva.
  – Minden olyan tevékenység, mely a wellness szolgáltatási körén kívül esik, jogszabályba ütközik vagy közerkölcsöt sért.

 • Háziállatokat csak a Vendégház előzetes beleegyezése után és adott esetben külön díj ellenében szabad behozni.

 • A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem, lényegtelenül a rövidített időszakra.

 • A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

 • A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Vitás kérdésben a felek a Szarvasi Városi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

 • Minden panaszt akkor veszünk figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.

 • A vendégházban mindenki saját felelősségére tartózkodhat.

Kellemes pihenést kívánunk!

Szilvi és Zoli