Vendégeink írták

“Egy nagyon szép, tiszta, kényelmes vízparti ház, mely a környezet hangulatának megélését csak fokozza. A ház légköre otthonos, felszereltségén látszik a tulajdonosok szíve, lelke. Szívből ajánlom mindenkinek, nem fog csalódást okozni. Ritka esetek egyike, de valóságban szebb a ház, mint a feltöltött fotókon.”

Bea Medve

2019. november 06.

“Hosszú ideje visszajárunk Békésszentandrásra pihenni. Mindig nagyon jól érezzük magunkat. A Sissy vendégházban most voltunk először voltunk de biztosan nem utóljára! Nagyon otthonosan, barátságosan berendezett, gazdagon felszerelt, és tiszta! A vendéglátók Szilvi és Zoli roppant figyelmesek és nagyon barátságosak, itt tényleg radöbensz, hogy te vagy a vendég. A vízpart pecára a túlpart érintettlensége miatt parádés! A jakuzzi csak hab azon a bizonyos tortán!”

Sipos Sándor

2019. november 05.

“A meleg és barátságos fogadtatás, a Jakuzziban ülve nézni a folyót, vagy épp a teraszon reggelizni teljes nyugalomban… Ezek és még sok más dolog miatt tudjuk már most, hogy ide még vissza fogunk térni. Az utóbbi években rengeteg belföldi szálláshelyen jártunk, nálatok megszállni a legemlékezetesebbek között volt..

Köszönünk nektek mindent!”

Zsófi , Norbert és Léna 🙂

2019. szeptember 19.

“A béke és nyugalom szigete! Teljes kikapcsolódás! A jakuzzi még extra szuper!”

Adriána Seregély

2019. augusztus 22.

“Itt a kislány hercegnőnek a hölgyek királynőnek az urak a horgászok királyának érezhetik magukat. A vidék legszebb helyén felhívom figyelmeteket itt a luxust tovább fokozták…”

Csókás Henrietta

2019. augusztus 13.

“Modern, takaros, hangulatos, s élhető házikó vendégszerető tulajdonosokkal:) Mindenképpen próbáljátok ki!”

Gábor Daru

2019. szeptember 01.

A vendégkönyvbe írtak