A nagy átalakulás

A vendégház eredetileg használaton kívül volt, az előző tulajdonosai nem éltek a holtág adta lehetőségekkel. Mi ezt máshogy láttuk.. Ahhoz, hogy élvezhető és korszerű legyen egy teljes „nagy generál” felújításra lesz szükség. 

Mára jól látszik az eredményen, hiszen úgy terveztük, hogy a vendégház minden hozzánk érkező vendégünk igényét ki tudja elégíteni.

A felújítás előtt és közben

sissy-vendeghaz-felujitva

A felújítás után

Mi is történt itt valójában?

  • Az építkezés során közel 14 m3 (köbméter) bontási hulladékot szállítottunk el. 
  • Kivágtunk egy majd 25 m magas fűzfát az udvarról, 
  • beépítettünk közel 10 m3 betont, 
  • burkoltunk több mint 50 m2felületet, 
  • gipszkartonoztuk a falakat és a mennyezetet, 
  • poliuretán habbal szigeteltük a tetőteret, 
  • kicseréltünk minden nyílászárót. 

A házban minden bútor és felszerelési tárgy újra lett cserélve. Térburkolattal láttuk el a vízparti részeket és szigeteltük a házat.

A jutalom és a jövőkép...

A munka végén megpihentünk, és a jakuzziból néztük a munkánk eredményét és a csodálatos holtágat, bízva abban, hogy ez a vendégeinknek is ugyanúgy fog tetszeni, ahogy nekünk…

viragok csik
Téged is Érdekel
a végeredmény?