Ligeti 4 Vendégház

Vízparti vendégházunk Békésszentandráson a 44-es számú főút mellett található a Ligeti üdülősor 4. szám alatt. Vendégeinket teljes felszereltséggel és számos kikapcsolódási lehetőséggel várjuk!

Hogy tervezhettek?
sissy-vendeghazak 2122
viragok-csik-v4
130

Nappali és konyha

A földszinten

2 fő részére alkalmas kihúzható kanapé, jól felszerelt konyha, TV, internet. A nappaliban egy nagyképátmérőjű TV, 200 kábeltelevíziós csatornával biztosítja a pihenni vágyók kényelmét. A vendégházban ingyenes Wi-Fi szolgáltatással biztosítjuk, hogy vendégeink a pihenés alatt is elérjék a világhálón lévő információkat. 

Az alsó szint a hűvösebb évszakban érkező romantikára vágyó pároknak is csodálatos, hiszen Pazar kandalló szolgál a fűtésre, mely a fenti szintet is pillanatok alatt befűti. Ezen a szinten található a tárolásra alkalmas hatalmas beépített szekrény. Széles lépcső biztonságos, de figyelmet igénylő mozgást biztosít az emeletre történő feljutáshoz. 

viragok-csik-v4
324

Fürdőszoba

A földszinten

Az alsó szinten egy zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel, felszerelt, frissen felújított, korszerű fürdő található. Nagy felületű lerakó a pakoláshoz. 

viragok-csik-v4
138

Hálórész

Az emeleten

Az egész emelet egy nagy hálószoba, ahol 1 db hatalmas méretű francia ágy (200×200), valamint 2 db 1 személyes kényelmes (100×200) ágy található. 4 főnek biztosít kényelmes pihenést. A felső szinten található klimatizált háló mind a nyári melegben, mind pedig az őszi téli időszakban teljes kényelmet biztosít vendégeink számára. Itt egy szobainas szolgálja ki vendégeink tárolási igényeit.

viragok-csik-v4
sissy-vendeghazak 2119

Köröspart és a kültér

• Vízpart szélessége: 7-8 méter
• 4 személyes csónak
• Stég méretei: kb. 2,50 x 2,00 méter

viragok-csik-v4

Megtetszett?

Hogyan tudod lefoglani?

Szép kártya elfogadó szálláshely

Mivel tudunk még Nektek kedveskedni?

szilvieszoli

Szilvi és Zoli
A vendégáz tulajdonosai

Kérdésed van?

Itt tudod megírni:

Titeket mikor várhatunk?

NTAK reg. szám:  Ligeti 4 vendégház: MA22035059
© Sissy Vendégházak
Minden jog fenntartva!