A környék

Békésszentandráson

Szent András Sörfőzde
A túlsó parton mindössze pár száz méterre található az elmúlt években igen híressé vált kézműves sörfőzde. A vendégházból akár gyalog is hamar megközelíthető.
A kézműves sörök széles választékával várnak minden kedves betérő vendéget. A csapolt sörökből szinte mindenki talál magához illőt a választékból. Egyedi ízes söröket is megtalálni. A Főzdelátogatásra is lehetőség van a helyszínen.
 Füzesi Teniszpálya és Squash

A 44-es főút túloldalán található a sportkomplexum, ahol két salakborítású teniszpálya illetve egy szabványoknak megfelelő fallabda pálya vár minden kedves sportolni vágyót a Békésszentandrási Füzeskert festőien szép, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas környezetében. Gyalog maximum 5 perc.

A vendégházunkban tudunk biztosítani 2 db felnőtt és 1 db gyermek Squash ütőt és labdát is.

A klub területén kényelmes, zuhanyzóval ellátott öltözők várják a sportolókat, a sportolásban elfáradt kedves vendégeinknek tágas pihenő teraszunk nyújthat felüdülést.

Útonálló Zabáló

Az Útonálló Zabáló helye Békésszentandrás, Hunyadi utca 2. szám alatt (Piactér), hangulatos üzlethelyiségben várom kedves vendégeimet! Nyitva Kedd-Szombat: 11:00 – 19:00-ig.

Röfi vegyesbolt

Békésszentandrás egyik legfelszereltebb vegyes boltjában szinte mindent megkapunk, amire hirtelen szükségünk lehet a pihenés közben.

Szarvason

Szarvasi Gyógyfürdő

Szarvasi Gyógyfürdő gyógymedencéinek vízellátását a fürdő saját, 570 m talpmélységű kútja biztosítja. A feltörő víz hőmérséklete 36,2 oC. E mélyfúrású kút vizét az Országos Tisztiorvosi Hivatal és az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság gyógyvízzé minősítette. A Szarvasi Gyógyfürdő gyógyvize nőgyógyászati panaszok és ízületi betegségek kezelésére alkalmas.

A fürdőben hat fedett medence üzemel: ülő-, úszó-, pezsgő-, és tanmedence, továbbá két úgynevezett török medencét is használhatnak a látogatók.

Szarvasi Mozi

Esti szórakozásra vágysz? Netán esős az idő? Kiváló megoldás lehet egy mozizás a szarvasi retro moziban.

Turul Kisvendéglő

A Turul, ahol számos ételből és italból választhatsz, talán már önmagában is különleges. Egy vendéglő, ahol világszínvonalú koktélok is készülnek ezekből az italokból, biztosan még vonzóbb. De amitől igazán különleges a Turul Kisvendéglő, az a jó társaság.

Csak kattints az adott ikonra!

Gyógyszertár

Étterem

Horgászbolt

Lidl Szarvas

Spar Szarvas

Benzikút

Kérdésed van?

Itt tudod megírni:

Titeket mikor várhatunk?

Lájkoltad már a vendégház Facebook oldalát?

© Sissy Vendégházak | Minden jog fenntartva!

NTAK regisztrációs számok:
Sissy Vendégház: EG19007478  |  Kenderföldi vendégház: MA21003648  |  Ligeti 4 vendégház: MA22035059